Hirdetés

Space Quest - újabb legenda visszatérőben Spaceadventures néven

|

A Kickstarteres sikerek hatására lassan minden egykori legenda készítője rájön, hogy érdemes lenne újabb részeket kihozni egykori játékukból.

Hirdetés

A Sierra hatalamas Quest sorozatának egyik igen fontos része volt a Space Quest vonal, amelyet Scott Murphy és Mark Crowe (azaz: "The Two Guys from Andromeda") készítettek. 

A két úr most 25 év távollét után összeállt, létrehoztak egy új stúdiót, amely célja egy új "űrbéli kaland" kifejelsztése. A Two Guys from Andromeda nevet viselő vállalkozás egyelőre nem igér semmit, csak a Spaceadventures nevű új játékot, amelyről meglehetősen kevés információ került nyilvánosságra, azonban a lényeget jól összefoglalták: 

"Az a mód, ahogy ma a játékok készülnek és a játékosok otthonaiba kerülnek nagyon megváltozott, ennek ellenére ti, játékosok mindig beszéltetek a kalandjátékokról és arról, menynire hiányoznak a jó kalandjátékok nektek. Alkalmazkodunk a változásokhoz, előnyt kovácsolunk belőlük és meghatározzuk saját útvonalunkat az űrben hgoy megtaláljuk azt a bizonyos 'új játék szagot'."

Egyelőre nincs szoesetelges közösségi finanszírozásról, de annak ellenkezőjéről sem. Viszont felhőtlenül örülhetünk, hogy Roger Wilco egykori alkotói is visszatérnek, méghozzá egy új, (z)űrös kalandjátékkal! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)