Hirdetés

Space Siege túlélős RPG

|

A SEGA bejelentette új PC platformra szánt akció- RPG játékát, ami a Dungeon Siege és a Supreme Commander fejlesztői tálalnak majd fel 2008-ban.

Hirdetés

A Gas Powered Games Space Siege néven készíti új játékát, ami igen jó történeti alapokat kapott. A Földet megtámadták, mi több, gyakorlatilag lakhatatlanná is tették az idegen támadók, így a megmaradt emberek az Armstrong névre keresztelt kolonizáló űrhajóval próbálnak eljutni egy új bolygóra, ahol újrakezdhetnek mindent. A játékos Seth Walker bőrébe bújva azt a feladatot kapja, hogy megmentse az emberiséget, amihez a mérnökként dolgozó főhős tudása is elengedhetetlen lesz, mivel a fejlesztéseinek hála jobb eséllyel teljesíthetjük majd a küldetést. A dinamikus történetvezetés mellett az NPC-k reakciója is érdekes lesz, aminek hála tényleg rajtunk fog múlni az emberiség jövője. A singleplayer rész mellett egy kooperatív multiplayer részt is kipróbálhatunk majd, amiben összesen 4 fő vehet részt és egyedi küldetéseket oldhatnak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)