Hirdetés

Space Unlimited Compilation - Négy űrös, ám nem zűrös játék egyben

|

A világűr szerelmeseinek szánt válogatást dob piacra az egyik német kiadó.

Hirdetés

A Kalypso Media összecsomagolta a portfoliója alá tartozó, s valamiképp a végtelen univerzumhoz kapcsolható játékokat. Az e-mailben érkezett sajtóközlemény árat nem tartalmazott, de a kiadó árképzését ismerve 30-35 euró lehet a legnagyobb összeg, amit a szóban forgó válogatásért elkérnek.



A pakk egyébként mind a stratégiákért, mind az akciódúsabb címekért lelkesedő játékosok igényét kielégítheti. Lássuk tehát, pontosan mi mindent találunk a doboz mélyén!



Először is ki kell emelnem a több, mint félmillió példányban értékesített Sins of a Solar Empire című alkotást, amely tavaly bizony nem egy év stratégiai játéka jelölést és díjat besöpört. Tegyük hozzá, mindezt jogosan érdemelte ki.



Második helyre sorolnám a hasonló eladásokkal büszkélkedő, és szintén közel 90 százalékos átlagértékeléseket begyüjtő Galactic Civilizations második részének Ultimate kiadását. E rendkívűl összetett űrstratégia két kiegészítője, a Dark Avatar és a Twilight of the Arnor is a csomag részét képezi.



Harmadik helyre a Darkstar One-t raknám, amelyik a szépemlékű Arscaron munkája, és mind kivitelezését, mind játékmenetét tekintve a Freelancer című remekműre emlékeztet azzal az egyetlen különbséggel, hogy itt egyetlen, folyamatosan fejleszthető űrhajót tolnak csak ülepünk alá.
Végezetül, de nem utolsósorban illik megemlítenem a Space Unlimited Compilation negyedik játékát, amely a Star Assault címet kapta a keresztségben, jellegében pedig az előző játékra emlékeztet, igaz némileg elmarad attól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)