Hirdetés

Spacebase DF-9 - nehéz a bányászélet

|

A Double Fine bemutatta új játékát, amit már ki is próbálhattok a Steam Early Acces program keretein belül.

Hirdetés

A Brütal Legend és a Psychonauts fejlesztői egy újabb címmel rukkoltak elő. A Spacebase DF-9-ban feladatunk egy űrbázis felhúzása, és annak menedzselése lesz, miközben felfedezzük a végtelen sötétségben rejlő nyersanyagokat, és azok segítségével egy élő kolóniát kell gondoznunk.

A kicsit űr SimCity-re hajazó ötletet már meg is valósult: a Steam Early Acces programján keresztül bárki nekiláthat a bányászatnak, ha kipengeti a 23 eurós árat. Természetesen a tesztverzió még messze van a véglegestől, a Double Finenak van egy meglehetősen hosszú listája arról, hogy miket szeretne még beépíteni a játékba megjelenés előtt.

Már az sem tűnik rossznak, amit eddig láttunk de ha még megjönnek a véletlenszerű meteorhullások, a teleportálásra és építésre alkalmas plusz eszközök, akkor már minden meglesz egy remek kis űrmenedzsment játékhoz. Ti kipróbáljátok? Vagy inkább csak a Broken Age-re vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)