Hirdetés

Spartacus Legends - jövőre jön a sorozat játékváltozata

|

A Spartacus Legends inkább szolgál majd a legújabb évad promózására, mint valódi adaptációként, de azért jól néz ki.

Hirdetés

Bizonyára mindenki hallott már napjaink egyik legkiválóbb történelmi sorozatáról, a Starz csatorna által sugározott Spartacus-ról, melynek harmadik és egyben utolsó évadja 2013 januárjában startol.

Ennek kapcsán jelentette be a Ubisoft, hogy javában készül PlayStation Networkre és Xbox Live-ra szánt verekedős játékuk, a Spartacus Legends. A fejlesztést a Kung Fu Factory-ra bízták, akik többek között - Just Games Interactive néven - két Mortal Kombat részt és egy UFC-t is kiadtak. A játékban természetesen gladiátorokkal mérhetjük össze tudásunkat. Karakterünket teljes mértékben testre szabhatjuk, de ha az előre beállított karakterek jobban fekszenek, Spartacus és Crixus bőrébe is belebújhatunk, akiknek Liam McIntyre és Manu Bennett kölcsönzik megjelenésüket. Online és helyi multiplayer is lesz természetesen. Megjelenés, mint már említettük, januárban, mozgóképanyaggal pedig valószínűleg a Comic Con alatt szolgálhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)