Hirdetés

Spartacus Legends - jönnek a bajnokságok

|

A Ubisoft free-to-play játékában, a Spartacus Legendsben ősz végétől tornákon is részt lehet majd venni.

Hirdetés

A Ubisoft hivatalos közleménye alapján, a Spartacus Legends első bajnoksága még idén ősszel elkezdődik.

Az Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon ingyenesen játszható, kimondottan véres játék a Spartacus sorozat alapján készült, és a játékvilág nem tudta egyöntetűen eldönteni, hogy felfelé vagy lefelé fordítsa hüvelykujját. Ennek ellenére sokan voltak rá kíváncsiak, sokan játsszák a mai napig, mint ahogy az az alábbi, a Ubisoft által kiadott infografikán is látható. 

Ez alapján megtudhattuk, hogy a 4 millió aktív játékos 17 millió rabszolgát vásárolt, akik 140 millió csatát hívtak meg. A csaták során 56 millió embert végeztek ki, 28 millió végtag hullott a porba, 18 milliónak vágták le az arcát és körülbelül 70 millió gallon vér folyt. Ez utóbbit a sorozat ismeretében azért el is vártuk. Amint megérkeznek a tournament részletei, újra jelentkezni fogunk, addig is el lehet kezdeni gyakorolni és felkészülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)