Hirdetés

Spearfishing - Szigonyos halász kerestetik

|

A víz eleméhez furcsán perverz vonzalmat érző Biart Studio újabb merülésre hív minden profit és amatőrt.

Hirdetés

Nagy vízfetisiszták ezek az oroszok. A Diver sorozat és a készülő DirectX 10-es céllövölde (U-Wars) egyaránt az éltető elemhez, a vízhez kapcsolódik. Mintha az lenne a céljuk, hogy a játékos akkor se úszhassa meg szárazon, ha végül teljesíti a kitűzött feladatot és sikeresen befejezi a játékot.
Legújabb alkotásuk a tervek szerint 2009 végén érkezik PC-re és X360-ra, aminek egyelőre a legnagyobb akadálya egy tőkeerős (egyébként bármilyen megfelelne) kiadó hiánya. A hivatalos oldalon bájosan hibás angolsággal már most keresik a megfelelő jelöltet.
A Spearfishing "nomen est omen" alapon a búvárkodással, s azon belül a szigonyos halászattal ismerteti meg a játékost. A vadász-szimulátorok népes családjának új tagja viszonylag ismeretlen területre merészkedik, hiszen nem mondhatnánk, hogy túl sok játékban nyílt már arra lehetőségünk, hogy megszigonyozzunk egy makrélát, vagy egy pörölycápát. Amennyiben mégis, akkor azokat nagy valószínűséggel szintén a Biart készítette.

Spearfishing - 1. kp



A kötelezően előírt oktatáson való részvétel és az alapok elsajátítása után egyre rangosabb versenyeken vehetünk részt, míg végül a világklasszissá nem válunk.
A biEngine hajtotta szimulátorban akár párban is úszkálhatunk (multiplayer) 15 különféle helyszínen édes és sós vízben egyaránt. Autentikus, ma is létező gyártók által készített felszerelések virtuális megfelelőit használhatjuk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)