Hirdetés

Spec Ops: The Line - Az utolsó csepp a homokban

|

Nyakunkon a homokba öltöztetett Dubairól készült shooter megjelenése, melynek alkalmából befutott a legutolsó előzetes.

Hirdetés

A Yager Development fejlesztését az aktuális GameStar magazinban bővebben is kiveséztük és tesztelőink gépezetébe nem egyszer került homok, hogy a kilátástalanságról és tanácstalanságról már ne is tegyünk említést. A Spec Ops: The Line olyanra sikerült, amelyet mindenkinek legalább egyszer ki kell próbálnia, már csak azért a sokkoló, agyzsibbasztó érzésért is, hogy milyen egy valódi háború, amikor nem létezik rossz vagy jó döntés, csak szörnyű és ahol olyan halálsikolytól, jajveszékeléstől és hulláktól teli termen kell átkelnünk, amelyet mi tettünk mészárszékké. Nincs többé finomkodás, nincs eltusolás, a Spec Ops: The Line valóban bemutatja az ember legrosszabb oldalát, ami mindannyiunkban megtalálható.

Mivel a hét folyamán megjelenik a Yager matériája, kiadták a legutolsó, launch trailer névre hallgató mozgóképanyagukat, ami újabb löketet ad a vásárláshoz. A videó magyar felirattal rendelkezik. Érintett platformok: PC, PS3, X360.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)