Hirdetés

Spider-Man - végre leleplezték a klasszikus öltözéket

|

Akármilyen meglepő, ez az első alkalom, hogy ezt a jelmezt is láthatjuk a játékban.

Hirdetés

Megjelent a PlayStation-exkluzív Spider-Man játékához kapcsolódó fiktív újság, a Daily Bugle (vagy Hírharsona) második része. A kiadványban egy új Pókember-öltözéket, a jól ismert klasszikus vörös-kék kombót láthatjuk.

Hirdetés

A Marvel, az Insomniac Games és a PlayStation újra összeálltak, hogy megszerkesszék a legújabb Daily Bugle-t. A legfrissebb, játék univerzumában történt események beszámolói között természetesen egy Pókemberrel kapcsolatos cikk is van, a grafikán pedig eddig még nem látott öltözékben pompázik a hálószövő. A PlayStation tweetelt is egy kapcsolódó teasert:

Ezidáig főleg a modernebb ruhájában láthattuk Pókembert, de mint tudjuk, a játék elején még a klasszikus göncét viseli majd Pókfej. A teljes második Daily Bugle kiadványt egyébként ezen a linken éritek el, érdemes az egészet elolvasni.

A Spider-Man megjelenésére már nem sokat kell várnunk, szeptember 7-én érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)