Hirdetés

Spider-Man: Edge of Time - Daniel Barnes BTS trailer

|

A színfalak mögé ezúttal úgy kerülhetünk, hogy megszólal a főszereplő szinkronhangja.

Hirdetés

Daniel Barnes már az előző részben is "alakított" Spider-Mant, most a Spider-Man: Edge of Timeban szintén ő "hangosítja" a karakter 2099-es verzióját.

A játékhoz még olyan színészek adják a hangjukat, mint  Josh Keaton, Val Kilmer, a gyönyörű Laura Vandervoort és a férfiak nagy részének álma Kathee Sackoff. Magáról a Spider-Man: Edge of Timeról Mastigias a következőket írta bejelntésekor:

"A játékban a Shattered Dimensions-hoz hasonlóan nem egy, hanem több Pókembert irányítunk majd: most viszont nem négyet, hanem kettőt, a 'sima' Pókembert, valamint az előző játékban már megismert 2099-es hálószövőt.

 

A játékot Peter David írja, aki a Spider-Man 2099 képregények atyja. A történetben lesz időutazás, Peter Parker korai, váratlan halála, valamint a játékosok megtapasztalhatják majd az ok-okozat jelenségét, mivel az egyik idősíkban elkövetett tettünk kihat majd a másikra."

Szóval Pókember hívők figyelem! Íme Pókember 2099 szinkronhangja, amint érdekességeket mesél:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)