Hirdetés

Spider-Man: Edge of Time trailer

|

Az időutazásos Pókember játékot nemrég jelentették be, most bele is nézhetünk.

Hirdetés

Mi magunk is megírtuk a hírt, amikor bejelentették a Beenox által készített új Pókember játékot, a Spider-Man: Edge of Time-ot.

A bejelentéshez képest nincs túl sok új információ a játékról, amely nemcsak a mai Pókembert, hanem 2099-es, jövőbeli leszármazottját/állapotát is játszhatóvá teszi mindenféle időutazás segítségével.  Kiváló kollegám Mastigias még az alábbiakat is írta a játékról: "A játékot Peter David írja, aki a Spider-Man 2099 képregények atyja. A történetben lesz időutazás, Peter Parker korai, váratlan halála, valamint a játékosok megtapasztalhatják majd az ok-okozat jelenségét, mivel az egyik idősíkban elkövetett tettünk kihat majd a másikra."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)