Hirdetés

Spider-Man - befutott még pár érdekes részlet az ellenfelekről és a DLC-kről

|

Az új infókat olvasva egyre izgatottabbak vagyunk a Spider-Man játék miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a tegnap este és a mai nap tényleg az Insomniac Games Spider-Man játékáról fog szólni. A megjelenési dátum, a gyűjtői kiadás, a 30fps-re belőtt játékmenet és a mikrotranzakciók szerencsés mellőze mellett most a játékbéli ellenfelekről, és a várható DLC tartalmakról tudtunk meg kicsivel többet.

Hirdetés

Ahogy arról már mi is írtunk, a Game Informer következő lapszáma egy pofás Spider-Man borítóval és temérdek érdekességgel érkezik a PS4-exkluzív Pókember játékkal kapcsolatban. Azt eddig is tudtuk, hogy a játékban feltűnik majd Mr. Negatív és a Vezér, a legfrissebb hírek alapján azonban többek között Rengető, Rinó, Skorpió és a Keselyű felbukkanására is számíthatunk. Az is kiderült, hogy a három várható DLC közül az elsőben Fekete Macska is szerepelni fog. A pontos küldetésrendszer még nem ismert, de a Spider-Man 2-ben megismert lufikeresést biztosan nem látjuk majd viszont. Helyette olyan hátizsákokat keresgélhetünk, amelyeket Pókember korábban széthagyott a város különböző pontjain, a Vezér bűnbarlangjait számolhatjuk fel, illetve hétköznapi bűntényeket is folyamatosan meg kell akadályoznunk. Taskmaster sem marad ki a buliból (ha jól emlékszem, neki Kiképző a magyar neve, de erre nem mernék megesküdni), aki bombákkal pakolta tele a várost. A robbanószerek hatástalanítása után Pókember különböző crafting alapanyagokat is megkaparint, ezekből tudja fejleszteni a szerkentyűit. 

A Marvel-rajongók valószínűleg nagyon örülnek azoknak az információknak is, amelyek szerint Wakanda nagykövetsége, a Bosszúállók tornya, és Doktor Strange lakhelye, vagyis a Sanctum Sanctorum is helyet kap a Spider-Man játék New Yorkjában. Azt sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy ezek az épületek csak a látképet színesítik, vagy a hozzájuk kapcsolható karakterek is szerephez jutnak a játékban. Továbbra sem árulták el nekünk, miért kapott Pókember új ruhát, de elvileg fontos szerepe lesz a fehér pókszimbólumos szerelésnek. Az viszont kiderült, hogy a játék legelején még egy szokványos jelmezben kergeti a bűnözőket a főhős. 

Ha mindehhez még hozzácsapjuk, hogy Mary Jane is játszható karakter lesz, akkor azért elég világos, hogy tartalmi téren remek kilátásokkal kecsegtet az új Spider-Man, ami szeptember 7-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)