Hirdetés

Spider-Man - még egy adag infót kaptunk a játékról

|

Újabb érdekességeket osztott meg az Insomniac.

Hirdetés

A PlayStation-exkluzív Spider-Man bejelentése óta folyamatosan egyre több hírmorzsa érkezik a játék kapcsán. Nem is tudjuk, mikor lenne érdemes egybegyűjteni őket, mert szinte mire egy cikk elkészül, újabbak jönnek. Az Insomniac az utóbbi napokban sem fogta vissza magát.

Hirdetés

Volt már szó többek között a gyűjtői kiadásról, a DLC-kről és a mikrotranzakciók hiányáról is, illetve az is kiderült, hogy a képfrissítési sebesség nem üti meg a 60-at. Az fejlesztők viszont közölték, hogy a PS4 Pro teljes potenciálját igyekeznek kihasználni, és úgy optimalizálnak 30 fps-re, hogy a lehető legjobb teljesítményt és látványt kapjuk. A játék várhatóan elég nagy helyet fog foglalni a gépen, de a fejlesztők ezt még nem számszerűsítették.

Az előrendelői bónusz gúnyákkal kapcsolatban pedig kiderült, hogy azok is feloldhatják majd azokat a játékban, akik nem rendeltek elő, illetve a Spider-drone kütyüt is hasonlóképp lehet megszerezni, nem csak az előrendelők számára lesz elérhető.

Ha már a ruháknál tartunk: a Spider-Man-ben nemcsak pókjelmezben hősködhetünk, hanem Peter Parkerként is kell majd küldetéseket teljesíteni. Az arányokról nem beszélt az Insomniac, de azt elmondták, hogy lesz bőven alkalom civilben mászkálni. Sőt, Peter sem mindig ugyanabban a ruhában lesz, hanem az eseményeknek és a napszaknak megfelelően fog öltözni. Ez utóbbi kapcsán érdemes még tudni, hogy az Insomniac a sztorihoz és az adott küldetéshez igazítja a napszakot, a fényeket és különböző effekteket.

Végül, de nem utolsósorban a játékmenetről is esett pár szó. A játékban csak egyféle módszerrel lehet majd a pókfonalakkal közlekedni. A technika alapjait könnyű lesz megtanulni, viszont bőven akad arra mód, hogy mesteri szinten űzzük. Ezen kívül még kiderült, hogy az R2 gomb lesz majd a sprint gombja.

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)