Hirdetés

Spider-Man - annyi kütyünk lesz, hogy még Batman is megirigyelné

|

Egy feltalálót irányítunk, így adja magát, hogy hasznos eszközök teljes tárháza áll a rendelkezésünkre.

Hirdetés

Az Insomniac Games csapata már a Ratchet and Clank játékokkal bizonyította, hogy remekül értenek a különböző kütyükhöz és fegyverekhez. Nem csoda hát, hogy az idén ősszel érkező Spider-Manben is igazán ötletes kis eszközöket kap a főszereplő. 

Hirdetés

Ahogy korábban már többször, most is a Game Informer beszámolójára támaszkodunk, mivel ők olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy már kipróbálhatták a játékot. A tőlük származó információk alapján a feltalálóként dolgozó Peter Parker remek kis kütyüket barkácsolt, amik nagy segítségére vannak Pókemberként. Az első ilyen eszközt már az E3-as bemutatóban is láthattuk. Ez egy csapdaként is használható kis csoda amit falra is szerelhetünk, ha pedig elhalad mellette egy ellenfér, akkor automatikusan elkapja és magához rántja ruganyos hálóval. Az is megoldható, hogy egy ellenségre lőjük rá, ekkor a háló egy másik gazfickót céloz be, kettejüket pedig annak rendje s módja szerint egymáshoz csapja. Valahogy így:

Ugyanezzel az eszközzel mentjük meg minden egyes alkalommal az ellenfeleket, amikor lebucskáznak a háztetőről, elvégre Pókember sosem öl. Ilyenkor persze ez automatikusan megtörténik, és nem fogy a hálókészletünk. 

Nem maradhat ki a barátságos és közkedvelt Pókember repertoárjából a hálóbomba sem. Ez tulajdonképpen egy területre ható fegyver, ami a detonáció után több ellenfelet is beterít ragacsos pókhálóval. Nagy hasznát vehetjük majd akkor, ha egyszerre több rosszfiú tör az életünkre.

Az utolsó megemlített kütyü pedig maga a pókdrón, amit ugyebár az előrendelők automatikusan megkapnak, de a játék során mindenki megszerezheti majd, tehát senki sem fog lemaradni róla igazából. A pókdrón gépfegyverként ontja magából a hálólövedékeket, amelyek be is boríthatják az ellenséget, de figyelemelterelésre is remekül alkalmas a repülő eszköz. Mindegyik említett kütyü fejleszthető lesz egyébként a kaland során. 

Mindezeken túl az is kiderült, hogy a Pókember klasszikus ruhája, a játékban látott fehér pókjeles új jelmez és a punk szerkó mellett a képregényekből ismerhető noir öltözet is helyet kap a Spider-Manben. Erről is tudunk mutatni egy képet:

A Spider-Man szeptember 7-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4 konzolra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)