Hirdetés

Spider-Man - megtudtuk, milyen hosszú lesz a sztori

|

Aki egy rövid kalandra számít, meg fog lepődni.

Hirdetés

Nincs már sok hátra, jövő hét pénteken végre megjelenik a Marvel's Spider-Man, az Insomniac Games legújabb játéka, a Sony idei harmadik sikervárományosa.

Hirdetés

A játék régen kész, jó néhányan végigjátszhatták már; többek között a tesztelők is, akiket az Insomniac hibakeresésre bérelt fel. James Stevenson vezető közösségi menedzser elmondta, hogy ők a közepes nehézségi szinten átlagosan 20 óra alatt értek a sztori végére, és azok, akik leálltak a mellékfeladatokkal szórakozni, ennél később fejezték be a történetet. 20 óra bármilyen játéktól korrekt, egy licencelttől meg egyenesen tökély. Végre tényleg vége a hulladék, sorozatgyártott adaptációk korának.

Hamarosan a mi tesztünket is olvashatjátok, ügyeletes képregényszakértőnket, Csirkét már beültettük a játék elé, és azóta (nagyjából 20 órája) nem nagyon hallottunk róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)