Hirdetés

Spider-Man - senkit nem lehet majd megölni

|

A PS4-es Pókember játék készítői is ügyelnek arra, hogy a főszereplő legfeljebb cselekvésképtelenné tehesse ellenfeleit, és ne dobhassa le például egy toronyház tetejéről.

Hirdetés

Batman kapcsán merül fel mindig a téma, hogy elvei szerint ugyan nem öl embert, de egyes ütésektől, rúgásoktól ellenfelei biztosan maradandó károsodást szenvednek. Simán elképzelhető, hogy bizonyos esetekben végzetes fejsérülés, bordatörés, belső vérzés következik be. De nem szabad ezt ennyire túlgondolni. 

Hirdetés

Pókember is hasonlóan pacifista lesz a Spider-Manben. Az Insomniac egyik illetékese elmondta, hogy sem ők, sem a Marvel nem akarta, hogy a játékban bárki meghalhasson, beleértve a gonoszokat és a járókelőket. A Sony előadásán bemutatott trailerben (3:17-nél) láthattuk, ahogy Spidey lerúg egy fickót egy toronyház tetejéről, de rögtön visszahúzza hálójával, így nem zuhan sokszáz métert, majd kenődik szét egy sárga taxin vagy egy hotdogárus kocsiján. Azt, hogy senki ne hulljon a halálba, nem láthatatlan fallal oldják meg, hanem valószínűleg automatikusan kapcsol az MI. 

Nem feltétlenül rossz dolog ez, de jó volt látni például a Deadpool film merészségét. Pókember egyértelműen egy olyan karakter, akivel érdemes a gyerekekre célozni; ezzel együtt kíváncsiak vagyunk, milyen korhatár-kategóriába sorolják majd a PS4-es Spider-Mant - valószínűleg minimalizálják az erőszakot annyira, hogy a minimum 12 év legyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)