Hirdetés

Pókember simán összeverné Kratost

|

Az Insomniac Games kreatív rendezője szerint nem is kérdés, ki jönne ki győztesként egy ilyen csatából.

Hirdetés

Az év elején debütáló God of War mindenkit lenyűgözött, és biztosította, hogy a Sony 2018-ban is a játékipar egyik legnagyobb győztese legyen. Egy hónap múlva pedig jöhet a duplázás egy másik exkluzív címnek köszönhetően.

Hirdetés

Csirke már kipróbálta a Pókembert és beszélgetett is a játék írójával (ezt az interjút a jövő héten megjelenő GameStar magazinban olvashatjátok), a GameSpot azonban a kreatív rendezőt, Bryan Inhitart kapta mikrofonvégre, és neki is szegezték az egyik legfontosabb kérdést: ha Kratos és Pókember megküzdenének, ki kerülne ki győztesen?

Úristen, hogy ki nyerne egy Pókember vs. Kratos harcban? Bocs Cory [Balrog, a God of War rendezője], de ez minden kétséget kizáróan Pókember.

- válaszolta nevetve a rendező. Inhitar nyilvánvalóan téved, de fogjuk a nagy melegre, hogy zagyvaságokat beszél. Ha viszont már bedobta a témát, nagyon reméljük, hogy a Sony marketingesei ráharapnak a dologra, és összeraknak egy kisfilmet, vagy legalább egy rövid animációt. Mindennél jobban látni akarjuk, ahogy a hálószövő felbosszantja a baltás gyilkost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)