Hirdetés

Spider-Man - így állítsd magyarra a játék nyelvét

|

Az új Pókember játék magyar feliratot kapott, de ezt bekapcsolni egy kicsit körülményesebb a szokásosnál.

Hirdetés

A Sony idei minden játéka magyar felirattal jelent meg, és várhatóan a jövő év elején érkező Days Gone-t is anyanyelvünkön játszhatjuk.

Hirdetés

Egy ideje már a PlayStation 4 kezelőfelületét is használhatjuk magyarul, viszont aki nem váltott, annál angolul vagy más, támogatott nyelven indul a Spider-Man, és hiába keresi a játékon belül a nyelvváltás lehetőségét, nem fogja megtalálni, az ugyanis a rendszerbeállításhoz igazodik.

A megoldás az, hogy a Settings menü (a főképen, a felső menüsorban az utolsó előtti ikon) Language menüpontjában (alulról a negyedik) a System Language-nél kiválasztjuk a magyart, majd a beállítás végeztével el- vagy újraindítjuk a játékot. A visszaállítás ugyanilyen egyszerű. 

Várható, hogy a később megjelenő játékok esetében is alkalmazni kell ezt a megoldást, úgyhogy próbáljatok megbarátkozni a magyar nyelvű rendszerrel, ha eddig még nem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)