Hirdetés

Spider-Man megjelenés - tudjuk, mikor jön az év egyik legjobban várt játéka

|

Végre kiderült, mikor tér vissza a legendás hálószövő.

Hirdetés

A legelső trailer óta csorgatjuk a nyálunkat az Insomniac Games stúdiójában készülő Spider-Man játékra, ami PlayStation 4-exkluzív címként borzolja a kedélyeket. Most végre azt is elárulták a srácok, meddig kell várnunk a csodára.

Hirdetés

A 2016-os E3-on leleplezett játék a tavaszi megjelenésről már lecsúszott, hiszen áprilisban a God of War, májusban a Detroit: Become Human húz majd ki némi pénzt a rajongók zsebéből, nyáron pedig nem nagyon jönnek játékok, így a legtöbben egy őszi rajtot tippeltünk. Sejtésünk beigazolódott, a Sony közvetlenül a nyári szünet végén szállítja majd a játékot.

A Spider-Man megjelenés 2018. szeptember 7-én esedékes, a következő hetekben pedig rengeteg extra infót megtudunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)