Hirdetés

Kiszivárgott a Spider-Man megjelenési dátuma?

|

Egy viszonteladó oldalán bukkant fel a játék, borítóképpel és megjelenési dátummal együtt.

Hirdetés

Amíg a Sony hivatalosan is be nem jelenti, addig természetesen nem lehetünk biztosak a dologban, így ezt a hírt is kezeljétek egyelőre pletykaként.

Hirdetés

Egy dán viszonteladó, a Coolshop oldalánbukkant fel a játék ezzel a dobozképpel, amivel részünkről mi teljesen elégedettek vagyunk:

Mellé a megjelenési dátumot is feltüntették, ami az oldal szerint szeptember 28-ra esik majd. Placeholder dátumként általában az év, de legalábbis a negyedév utolsó napját szokták megadni, ez pedig nyilvánvalóan egyik sem, arról nem is beszélve, hogy szeptemben 28. egész véletlenül péntek, ami ugye a játékmegjelenések napja - kivéve a Sony játékainak esetében, amik mindig szerdán jönnek.

Persze az, hogy még mindig nem távolították el az oldalról a dolgot, jelentheti azt is, hogy a Sony nem intézkedett az ügyben, mert nem ez az igazi dátum. Mi azért szeretnénk, ha csak szeptember végéig kéne várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)