Hirdetés

Hajmeresztő kihívást teljesítettek a 2018-as Spider-Man játékban

|

Többször is a szívroham környékezett bennünket, amikor majdnem megszakadt a kombó.

Hirdetés

Egy nagyon gyakorlott és acélos idegzetű Spider-Man játékos a legnehezebb szinten, tökéletes kombó hullámban teljesítette a játék egyik embert próbáló kihívását. Az Olympus Hideoutban ugyanis jó esetben lopakodva kell szépen sorban elintéznünk a rosszfiúkat (akik majdnem minden irányban figyelik a helyszín legtöbb pontját), különben gyorsan elkenik a szánkat. Még könnyebb szinteken sem egyszerű a feladat.

Hirdetés

VonZuben ettől függetlenül úgy teljesítette a nem mindennapi kihívást, hogy egyszer sem érintette a talajt, és egy tökéletes 309-es kombósort hozott össze. Elmondása szerint ez csak azért volt lehetséges, mert az Air Yank képességgel fel lehet rántani az embereket a levegőbe, hálóhintázás közben, ehhez a skillhez folyamodott ő is. Nézzétek meg, mindez hogyan sikerült neki: 

A hétperces videó alatt többször kifejezetten feszült lett a hangulat, hajszálon múlott a siker vagy a bukás, de pont ettől lett annyira szép az egész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)