Hirdetés

Spider-Man - na de mi van Peter szerelmi életével?

|

Egy idősebb, tapasztaltabb, felnőttebb Pókembert ismerhetünk meg a PS4-es játékban, így már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy kivel éli felnőtt életét a kedvenc queensi falmászónk. A rajongók most alighanem megtalálták a választ.

Hirdetés

Tegnap a D23 Expo keretében kaptunk néhány gyönyörű művészeti anyagot a Spider-Manből. Azon felül, hogy látványosak voltak, első ránézésre nem árultak el sok mindent a játékról. Szerencsére volt, aki ránézett másodszor is, így pedig már kaptunk egy apró tippet arra nézve, hogy kivel is jár éppen Peter Parker.

A falmászó legjobb történetei mindig egy lányról szólnak, és ez talán most lesz másképp. A tegnapi képek között volt egy, ami Peter szobáját mutatta. Azon kívül, hogy emberünk rettenetesen rendetlenné vált, még a kulcsait is szanaszét hagyta. Ez adott egy jelet.

Ha valaki jól ráközelít a képre, akkor láthat egy kulcscsomót, rajta egy ismerős monogrammal.

Ez vagy Mary Jane kulcsa Peter otthonához, vagy Peter kulcsa Mary Jane lakásához. Akárhogy is, valami van kettejük közt, és valószínűleg nem túl egyszerű a kapcsolat, amit az Insomniac is megerősített egy rövid twitter üzenetben.

Komplikált kapcsolatban van a srác, ami nem túl meglepő, ha a másodállása az, hogy helikoptereket rögzítsen felhőkarcolók oldalához. Alig várjuk, hogy láthassuk Mary Jane-t a játékban, valamikor 2018-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)