Hirdetés

Spider-Man - már tudjuk, mikor jön a következő DLC

|

A játékban felbukkant üzenetből az is kiderült, hogy ki lesz a főgonosz.

Hirdetés

Kiderült minden fontos infó a Spider-Man hamarosan érkező, Turf Wars címet kapó DLC-jéről. Miután a Fekete Macskás sztori kezdete levett minket a lábunkról, alig várjuk a folytatást.

Hirdetés

A Turf Warsban egy sokkal kevésbé kellemes karakter, Hammerhead (Kalapácsfej) lesz a főszereplő. A klasszikus Pókember sztorikból ismerős keményfejű maffiózó ezúttal is izgalmas ellenfélnek ígérkezik, aki ellen november 20-án vehetjük fel a kesztyűt. Mindezt azért tudjuk, mert a játék főmenüjében már megjelent egy felhívás az új bővítmény kapcsán, itt egyébként Hammerhead nem épp baráti ábrázatát is megcsodálhatjuk.

Én kicsit tartok tőle, hogy a The Heist hangulatát nem tudja majd hozni, de reméljük, kapunk egy újabb szórakoztató sztorit. Egyébként is tárt karokkal várunk minden lehetőséget arra, hogy visszatérhessünk a virtuális New Yorkba lengedezni kicsit.

Ti várjátok a Turf Warst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)