Hirdetés

Spider-Man a gitáromon - Peavey vs Marvel

|

A szuperhősök már nemcsak a videójátékok, hanem a zene világába is betörtek.

Hirdetés

A Peavey, amely ismert és elismert gyártó (gitárok, erősítők, szintetizátorok, dobok, profi stúdió és hangosítási felszerelések, szoftverek) most új terepre merészkedett - szövetséget kötött a Marvellel.

Tessék? - kérdezhetik sokan a dolgot, azonban úgy érzem, van benne logika. A teljes méretű gitárokon kívül nagyon sok feles és háromnegyedes modellre kerültek fel a szuperhősök - így aztán egyértelmű, hogy a cél új kliensek, a szuperhősökért jobban lelkesedő lurkók zenéhez csábítása lehet. Aki többet szeretne megtudni a Pevay gitárokról és a Marvel szuperhősökről, legyen szíves testvéroldalunk az Electrose cikkét elolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)