Hirdetés

Spider-Verse játékot is készíteni fog az Insomniac Games? Egy friss szivárgás erősen erre utal

|

Egy zsarolóvírusos támadás következtében kerültek ki elég kényes belsős információk a stúdiótól.

Hirdetés

Maga a Sony is megerősítette, hogy egy ransomware, azaz zsarolóvírusos támadás következtében fontos céges dokumentumokat szereztek meg az Insomniac Games csapatától. Kikerültek például friss képek a még fejlesztés alatt álló Marvel's Wolverine játékból (ami elvileg 2024-ben fog megjelenni), de még ennél is izgalmasabb az, ami a fejlesztőcsapat további projektjeiről elárultak azok a bizonyos dokumentumok.

Kiderült ugyanis, hogy az Insomniac nem csak a Spider-Man 3-on fog dolgozni, hanem van ezen felül is két még be nem jelentett videojátékuk

Hirdetés

Az egyik RCE kódnéven fut, erről semmit sem lehet tudni (az R és C betűkből én mondjuk egy új Ratchet & Clank epizódra tippelnék), viszont a másik cím elég beszédes: a megszerzett információk szerint egy Spider-Verse játékot is le fog szállítani idővel az Insomniac. Korábban már lehetett hallani arról, hogy a csapat egy multiplayer játékon is dolgozik, így sokan egyből összekötötték a pontokat, és úgy vélik, a Spider-Verse játék egy multiplayer pókkaland lesz - valljuk be, adná magát a koncepció. 

Ti örülnétek neki, ha tényleg multis címként érkezne a Spider-Verse játék?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)