Hirdetés

Spielberg - Eljő a Virtuális Valóság kora

|

Spielberg úr szerint hamarosan búcsút mondhatunk a konzoloknak, és a PC-nek is, mint játékplatform.

Hirdetés

Steven Spielberg, a híres filmrendező szerint nagyon megváltozik a játékok világa, méghozzá nem is olyan sokára. Véleménye szerint a Virtuális Valóság lesz az a technológia, melyet a játékok alkalmazni fognak.

"Nemsokára közvetlenül a TV készülékeken fogunk játszani, mellőzve minden köztes platformot. A játékok hamarosan igazi 3D élményt nyújtanak majd, legalábbis nagyon remélem, hogy a játékfejlesztők ebbe az irányba haladnak. Ezek után pedig természetesen a VR jön. Ahogy a 3D egyszer már megpróbálta meghódítani a világot az ötvenes években, és most éppen reneszánszát éli a mozikban, úgy jön vissza majd a virtuális valóság is, amely elbukott a nyolcvanas években." - nyilatkozta a mester(emlékezzünk csak a horror áron árusított VR sisakokra). Spielberg szerint a konzolok sajnos a Dodó madár sorsára jutnak, de a PC is megszűnik, mint játékos platform. Érdekes, érdekes. Szerintetek igaza lesz Spielberg bátyónak, aki saját elmondása szerint, leginkább PC gamer, és hát ugyebár az EA-val fejlesztget is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)