Hirdetés

A Bethesda nem villant a Spike VGX-en

|

A Fallout 4 nem mutatkozik be a Spike VGX-en, legalábbis Pete Hines szerint ne reménykedjünk.

Hirdetés

„Én nem megyek ki a VGX-re. A Bethesda nem mutat be semmit, és nem beszél semmiről a rendezvényen” – jött a meglehetősen lehangoló Twitter üzenet a Bethesdás Pete Hinestól. Az úriember Los Angelesbe tart egy meeting céljából, amiből mindenki arra következtetett, hogy bejelenteni készül a Fallout 4-et.

Egyelőre semmit sem tudni arról, hogy a Bethesda mire készül, mióta befejezték a Skyrim kiegészítők gyártását, pláne mióta kiderült, hogy nincs bejegyzett trademark, és hogy a Fallout 4 teaser oldal is nagy valószínűség szerint hamis. Bár még sokan reménykednek, köztük mi is.

Mindenesetre a Spike VGX szombaton startol. Az eseményen ki fog derülni, hogy melyek voltak az év legjobb játékai, de új bejelentésekre, meglepetésekre, és új trailerekre is lehet számítani. Például arra nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a Square Enix mit tervez. Amint kiderül, ti is tudni fogtok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)