Hirdetés

Splinter Cell: Blacklist - erődben az egység

|

A Splinter Cell játékok egyik erőssége mindig is a co-op mód volt, ami természetesen a Blacklistből sem marad ki. Most ehhez kapcsolódóan kaptunk egy nem olyan rövid gameplay videót.

Hirdetés

Pontosan tíz nap múlva debütál hazákban a Splinter Cell: Blacklist (méghozzá magyar felirattal), mely hasonlóan a sorozat korábbi részeihez, ugyancsak tartalmazni fogja a co-op módot. De ezt már úgyis tudjátok.

A Ubisoft Toronto fejlesztői munkájuk végeztével hátradőlve várják az értékeléseket, de hogy mi addig se unatkozzunk, a sorozat közösségi fejlesztője, Zack Cooper és vezető co-op tervezője, Richard Carillo megmutatja, mit érdemes tenni a Sea Fort nevű, a La Manche-csatornánál játszódó küldetés során. Kapaszkodjatok: lopakodni kell. A Splinter Cell: Blacklist gépigénye a hétvége folyamán derült ki, ha futni fog nálatok, mindenképp rendeljétek elő az izgalmas extrákért, majd gyertek el augusztus 22-én a GameNightra, ahol többek között a játék megjelenésének örömére is koccinthattok velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)