Hirdetés

Splinter Cell: Blacklist - Sam Fisher három ember volt

|

A sztárokról mindig hamar kiderül, hogy túl tökéletesek. Minden tinilány, aki Sam Fisher posztert ragasztott falára, minden anyuka, aki a tökéletes férfiről álmodott most csalódik: valójában három férfiról volt szó.

Hirdetés

A Splinter Cell: Blacklist gameplay videókat nézve minden csaj vágyakozó szemekkel sóhajt fel, majd szól oda feldúltan gamer pasijának: "Te miért nem vagy ennyire tökéletes?". Nos, most már adja magát a válasz: majd ha hárman leszek, akkor. Persze ez sem teljesen igaz, erre jött rá a Ubisoft is.

Maxime Béland, a Ubisoft kreatív igazgatója egy interjú során elmondta, hogy Sam Fisher miatt azért volt szükség új színészre, mivel a Splinter Cell: Blacklist esetében odáig jutottak, hogy volt külön motion-capture karakter, arcmozgásokat, mimikát segítő ember, valamint egy szinkronszínész - így állt össze hősünk karaktere. Hamar rájöttek, hogy ez így túl macerás, ezért volt szükség a cserére, olyan valaki kellett, aki nem csak hangjában, hanem fizikai megjelenésében is képes életre kelteni Fishert, ezt úgy hívják, hogy performance capture (amikor egyszerre lehet mindent felvenni). Ezért lett végül Michael Ironside helyén Eric Johnson. A munkájáról egyébként van is egy korábbi videó, amelyben lehet is látni, hogy egy színész feladata mennyire nehéz a performance capture folyamatában, teljesen hiteles alakítást kell nyújtani egy röhejes és feltehetően zavaró maskarában:

Én megmondom őszintén, hogy Fisher karakterénél sokkal jobban mozgat a pisztoly formájú 4 GB-os pendrive, amit a GameStar Splinter Cell: Blacklist előrendelési akciójában lehet megszerezni, ráadásul nem csak PC-re, hanem konzolokra is él az ajánlat, szóval tessék bátran lopakodni a rendelési oldalra, amíg még tart a készlet. És hogy a játékból is mutassunk valamit, egy új játékmenet videó is beesett azért:

Splinter Cell: Blacklist megjelenés augusztus 23-án várható PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)