Hirdetés

Splinter Cell: Convicition - A co-op sztori, 1. rész

|

A készítők egy folytatásos sorozatban kívánják bemutatni a Splinter Cell: Conviction kooperatív módjának örömeit

Hirdetés

A Splinter Cell: Conviction multijában előkelő szerepet tölt be az a kooperatív mód, amit a multiplayer rendezője mutat most be nekünk egy videósorozat első részében.

A két főre tervezett Splinter Cell: Conviction kooperatív módjának egyik fontos tulajdonsága, hogy történettel is rendelkezik, ami egyfajta felvezetése az egyjátékos kampány sztorijának. Társunkkal egy orosz és egy amerikai ügynököt irányíthatunk, akik alapjáraton rivális ügynökségeknél dolgoznak, most mégis vállvetve harcolnak a korábbi Szovjetunió területén. Számos játékmód és még több pálya, lopakodás, taktika, kooperatív örömök. Ezekről mesél nekünk a Splinter Cell: Conviction co-op sztorijának első része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)