Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - 12 óra alatt kivégezhető

|

Nem bonyolítják túlzottan a legújabb Splinter Cell játék sztoriját. Erre utal legalábbis a viszonylag rövid játékidő.

Hirdetés

Nagyjából 12 óra alatt végigvihető lesz a Splinter Cell: Conviction egyjátékos része. Az Official Xbox 360 Magazin állítása szerint, normál fokozaton maximum ennyi ideig tart kivégezni a játékot. Ez nem túl sok, de ne feledjük, hogy ott van még a multiplayer is, a nehezbb fokozat(ok) is, sőt DLC-k is várhatóak.

A Splinter Cell sorozat eddigi részeiben igen hangsúlyos volt az sztori. Igaz, hogy ott volt a pompás multiplayer, amellyel nagyon sokáig el lehetett szórakozni, de az igazán ütős része a játéknak Sam bátyó, és a single rész volt. A Convicition esetében viszont csak sovány 12 órányi játékidőre számíthatunk, ami ugyan nem annyira veszélyesen kevés, de láttunk már hosszabb játékokat is. Sam Fisher újabban nem csak lopakodik, így elképzelhető, hogy aki az akciódúsabb játékmenetet részesíti előnyben, még hamarabb eljut a végkifejletig. A fejlesztők szerint azért ilyen rövid a játék, mert "a normál fokozat az átlagos gamerek számára készült, akik szívesebben játszanak egy játékkal 12 órán át önfeledten, mint 30 órán át szenvelegve, az állandó elhalálozások miatt." Szerintetek elég a 12 óra, vagy kevés? És vajon a multiplayer kárpótol-e a single rövidségéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)