Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - A gyűjtői változat extrái

|

A Ubisoft igen impozáns gyűjtői változattal csalogatja a vásárlókat.

Hirdetés

Minden igazi fan tudja, hogy a sima dobozos kiadásokat csak n00b vesz. Az igazi rajongó pénztárcát nem kímélve rohan a boltba, hogy a többé-kevésbé limitált példányszámban kapható gyűjtői változatot beszerezze. Ezen változatok néha nem kínálnak túl sok extrát, ám szerencsére a Splinter Cell: Conviction jófajta pakknak tűnik.

Aki a Splinter Cell: Conviction CE megvásárlása mellett dönt, az megkapja a játék zenéjét - több, mint 17 szám - egy külön DVD-n. A csomagban akad még egy kis Sam Fisher szobor is. Az igazi jóság azonban ingame várja a játékosokat. A legjobb ingame extra egy játékmód - Infilitration Mode - amelyben mindenkit ki kell nyírnunk anélkül, hogy bárki is észrevenne minket. Az már csak hab a tortán, hogy egy extra skint - Shadow Armour - húzhatunk Sam bátyóra, valamint a mezei játékosoknál előbb érhetjük el az SC300-at, az SR2-őt, és az MP5-öt. Megjelenés február 26-án PC-re, és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)