Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Co-op képek

|

Azt már tudjuk, hogy a Splinter Cell: Conviction-ből sem maradhat ki a páros játék, most kaptunk két képet, melyeken látszik, hogy hogy néz ki ez a gyakorlatban.

Hirdetés

A Splinter Cell: Conviction számtalan jó dologgal kecsegtet, többek között lehet majd párban játszani az interneten keresztül, és az Xbox 360 verzió esetében egy gép birtoklása esetén is, ami valljuk be, valamivel fílingesebb.

Sajnos előreláthatólag ez utóbbi lehetőséget a PC tulajoknak hanyagolniuk kell, ám én bizton állíthatom, hogy a Splinter Cell sorozat előző részeiben kellőképpen jó szórakozás volt a co-op mód interneten keresztül, külföldi játékosokkal karöltve is. Most kaptunk két, igen hangulatos képet, melyeken az ügynökség emberei fegyvereznek le ellenségesnek tekinthető őröket kímélet nélkül, összhangban. Ezeket tekinthetitek meg alább, a Splinter Cell: Conviction-t pedig várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)