Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Februárban érkezik

|

Most már hivatalos megjelenési dátummal rendelkezik Sam Fisher ötödik kalandja, még a tavasz beköszönte előtt kezünkbe vehetjük.

Hirdetés

Eredetileg az idei karácsonyt célozta meg az Ubisoft, ám végül úgy alakult, hogy számos más játékhoz hasonlóan a következő év első felére tolta a Splinter Cell: Conviction premierjét.



Bizonyára sokakban visszatetszést kelt, hogy Sam Fisher ezúttal jóval közvetlenebb módszert választ ellenfelei kiiktatására, s nem finomkodik annyit, mint a korábbi részekben. A high-tech cuccok többségét is hétköznapi eszközökre cseréli, miután volt munkaadójával, a Third Echelon szervezetével kerül szembe lánya gyilkosait üldözve. Száloptika helyett például egy tükördarabot csúsztat be az ajtó alatt, amennyiben fel kívánja mérni a helyzetet egy helyiségben a belépés előtt. Utána erőteljes rúgást helyez el a kilincs alá, amitől a zár kiszakad, az ajtó pedig - már amennyiben egy darabban marad - kitárul. Előkerül a sörétes, felborul pár szék és asztal, valamint elfolyik néhány liter vér. Ez pedig így életszagú, nincs az az ügynök, aki bájologna gyermeke gyilkosaival, helyette beveri a fejüket, s még örülhetnek, ha megússzák egy tolószékkel.



Az Ubisoft Montreal műhelyében készül a megreformált Splinter Cell: Conviction. A PC, valamint Xbox 360 platformra szánt alkotás egyik érdekes vonásának a környezet elemeire kivetített emlékképek, valamint feladatok ígérkeznek. Az eddig csak filmekben, vagy játékok intrójában (pl. GTA IV) látott megoldást újszerűnek is nevezhetjük. Kiadott demó híján csak előzetes információkra, valamint a videókban látottakra támaszkodhatunk, tehát korai lenne még bármiféle ítéletet meghozni. Lesz még időnk bőven erre, hiszen az új megjelenési dátum 2010. február 23.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)