Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - három új videó

|

A Joystiq birtokába jutott három új videó, melyekből sokminden kiderül a Splinter Cell: Conviction játékmódjaival kapcsolatban.

Hirdetés

A lent látható első videó a Co-op móddal kapcsolatos, megtudhatjuk belőle, hogyan kötődik a játék alaptörténetéhez, valamint a négy másik játékmódhoz. A második videóból a Deniable Ops-ról, azaz a négy másik multiplayer játékmódról tudhatunk meg dolgokat, míg a harmadik a Persistent Elite Creation-höz kapcsolódik. Ez utóbbi feladatokat takar, amiket  többjátékos és egyjátékos módban kell végrehajtanunk, hogy tök jó cuccokat kapjunk.

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki nagyon várja már a Splinter Cell: Conviction megjelenését, annak ellenére is, hogy a Ubisoft új DRM-jével fog működni. Nézzétek meg az alábbi videókat, jócskán tartalmaznak játékbeli jeleneteket is. Még mindig szép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)