Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Játékmenet videókat kaptunk

|

Friss Splinter Cell: Conviction videók érkeztek az X10-ről

Hirdetés

Mint azt pár napja megtudtuk, Sam Fisher következő eljövetele immáron kőbe lett vésve, és nincs az az atomtáború vagy meteorbecsapódás, ami miatt újra halasztást kellene elszenvednie.


Hogy kész van a Splinter Cell: Conviction, bizonyítja továbbá az a jó kis videóanyag is, amit az X10 során mutatott be az Ubisoft, és amiből most mis részesedünk. A hozzánk felkerült két Splinter Cell: Conviction játékmenet videó Sam múltját és jelenét dolgozza föl. Az elsőben például egy visszaemlékezésben járunk, ahol kislányunkat próbáljuk meggyőzni arról, hogy most nem szabad felkapcsolni a villanyt, mivel épp meg akarnak ölni minket. (Utóbbit persze nem tudja.) A második már a jelenünkben játszódik, és a játéknak pont azon része, mikor az első feladatok alatt egyfajta tutorial során elsajátítjuk az irányítás fortélyait. Ki ne hagyjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)