Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Kukában a PC-s verzió?

|

Az UbiSoft legfrissebb bejelentése alapján búcsút inthetünk a Splinter Cell: Conviction PC-s verziójának

Hirdetés

A francia cég financiális helyzetének közelmúltbeli nyilvános számadása alatt halkan tette közzé, hogy a világsikerű Splinter Cell franchise soron következő darabja a Conviction mégis csak Xbox360 exkluzív címként fog megjelenni. Tette mindezt az után, hogy 2006 szeptemberében a játék bejelentésekor a barcelonai X06-on minden kétséget kizáróan állította, hogy az ötödik Splinter Cell bizony Games for Windows logóval is napvilágot lát majd. A döntés hátterében a kiadó állítása szerint az állandósult fejlesztési/portolási problémák és ezek okozataként a folyamatos megjelenés-eltolások állnak. Ez utóbbival, vagyis a megjelenéssel sem áll valami jól a projekt, mivel a legfrissebb előrejelzés szerint áprilistól számítva még legalább egy év kell ahhoz, hogy a Splinter Cell: Conviction a boltok polcaira kerülhessen. Reméljük a bejelentés hátterében csak az, a manapság oly divatos marketingstratégia áll, hogy a PC-s verzió merész letagadásával konzolos testvérét hozzák előnyösebb pozícióba, amit valamivel mégis követ a most "kukába dobott", öreg platformot kedvelő játék.

 

Ennyi maradt belőle?

splinter_cell_conviction-box_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)