Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - lesz Co-op

|

A PC Zone legújabb kiadásában részleteket is közölnek majd, de egyelőre az biztos, hogy nem marad ki a co-op mód a legújabb Splinter Cell-ből sem.

Hirdetés

A Co-op mód nem újdonság a Splinter Cell történetében, hiszen én anno csak amiatt vettem meg a Splinter Cell: Chaos Theory-t, és nagyon jó szórakozásnak bizonyult. Miután ugye Sam Fisher már nem dolgozik többet az ügynökségnek, kétes volt, hogy a mód bentmarad-e.

Mostmár nincs ok aggodalomra, ugyan túl sokat még nem tudunk róla, de biztosra vehetjük, hogy helyet kap a Splinter Cell: Conviction multiplayer játékmódjai között a páros játék. A kérdés az, hogy Sam mellett ki lesz a másik játszható karakter, ugyanis az ügynökség másik ügynökének helyét nem tudjuk ki veszi át. December 23-án mindenképpen kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)