Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - még csinosítgatják

|

Most végre megtudtuk, hogy mi a tegnap bejelentett késés oka.

Hirdetés

Az eredetileg február huszonhatodikára bejelentett Splinter Cell: Conviction-t a Ubisoft elmondása szerint azért kellett áprilisra halasztani, mert a játék ugyan más most is nagyon jól néz ki, de még egy kicsit csinosítgatják, hogy minél tökéletesebb legyen.

Igazából ez nem elég konkrét indok, de mit van mit tenni, reménykedünk, hogy tényleg közel tökéletes játékot kapunk majd a Splinter Cell: Conviction személyében. Az eddigi információk, visszajelzések és eddig látottak alapján nagyon bizakodva tekintünk a címre. Mazur már ki is próbálhatta a CES 2010-en, és azt mondta, egész jó. Neki meg lehet hinni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)