Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Nem a DRM miatt késik

|

Bár a Ubisoft forradalmi DRM megoldása nem feltétlenül nyerte el a nagyközönség kegyét, a Conviction nem ez miatt késik.

Hirdetés

Nem a DRM finomhangolása miatt kell két héttel többet várni a Splinter Cell: Conviction PC-s debütálására - nyilatkozta a Ubisoft szóvivője. Bármennyire is nem tetszik a népnek az új DRM, a Ubisoft ragaszkodik hozzá, mert szerintük manapság mindenki a neten lóg.

Ezzel még nem is lenne nagy probléma, hiszen a fenti megállapítás hellyel-közzel igaz. Az már sokkal zavaróbb, hogy általában a Ubisoft szerverek dőlnek be, nem kis bosszúságot okozva ezáltal a vásárlóknak. A Splinter Cell: Conviction esetében is ez volt az elsődleges tipp a késés okát illetően, ám a Ubisoft határozottan tagad. A nem túl meggyőző nyilatkozat szerint "több idő kell, hogy a játékot optimizáljuk, és bugmentesítsük". Ez pedig nem más, mint a sablon duma, amikor valami az utolsó pillanatban derül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)