Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Nem hivatalos teaser

|

A Ubisoft rendszergazdái hanyagok voltak, így néhány lelkes emberke talált két, nem hivatalos Splinter Cell: Conviction trailert.

Hirdetés

Bizony, egyes rajongók nem bírják kivárni a hamarosan elkezdődő E3-at, és inkább a Ubisoft honlapján tekeregnek éjjel-nappal. Sok lúd disznót győz, vagy mi, szóval a lényeg, hogy a Ubisoft nem volt elég körültekintő, így szemfüles egyének megszereztek két egész Splinter Cell: Conviction teaser szerűséget.

A teaser mint olyan alapból nem onformatív inkább csak hergelésre való, nincs ez másképp mot sem. Sőt, van egy olyan érzésem, hogy ezeket a filmecskéket, ebben a formában sosem láthattuk volna. Nem azért, mert spoiler, hanem mert szinte semmit nem mutatnak. Egy teasernek azért elmennek, de igazából, ha nincs Sam bátyó hangja, én nem modnom meg, hogy ez a Splinter Cell: Conviction. Persze lehet, hogy én vagyok a láma, akkor elnézést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)