Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - PS3 kilőve, a Microsoft nyert

|

Szomorú hírrel szolgálhatunk a Playstation 3 tulajoknak: Sam Fisher bosszúja őket nagy valószínűséggel elkerüli.

Hirdetés

A korábbi, vérbeli lopakodós Splinter Cell epizódokhoz képest rendhagyónak ígérkező Splinter Cell: Conviction úgy tűnik, hogy csak PC, illetve Xbox 360 párti lesz. Hogy miért marad ki a támogatott platformok közül a PS3, arról egy most közzétett Ubisoft fórumbejegyzés árulkodik.


„Számos oka van a döntésnek. Mindenek előtt az, hogy a Splinter Cell játékok mindig is kötődtek a Microsoft megoldásaihoz. Az eredeti Xbox-on a Splinter Cell volt az első játék, ami teljesen kihasználta a konzol lehetőségeit. Most pedig, a Microsoft maradéktalanul hisz a játék potenciáljában és mindent megtesz annak népszerűsítéséért és támogatásáért. Tehát van egyfajta "lelki kötödés" a franchise és a platform között. Néhány játék nagyon kedveli az ilyet (a Final Fantasy például)." -áll a némi támadó éllel megfogalmazott bejegyzésben

Az Ubisoft egy másik okot is emleget a döntés hátterében, nevezetesen, hogy a portolási nehézségek elkerülése érdekében csak egy konzolra kívánják megjelentetni a Splinter Cell: Convictiont, de abból a lehető legtöbbet szeretnék kihozni. Fellebbezésnek helye nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)