Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - a rossz oldalon

|

A híres Ubisoft leaknál már megtudtuk hogy készül a Splinter Cell következő része, hogy ez milyen lesz még mindig nem sokat tudni de az alcím már megvan, ami mégpediglen a Conviction lesz.

Hirdetés

A pletykák szerint sokkal több lesz a nappali pálya de ettől még ugyanaz a lopakodós akciójáték marad az új Splinter Cell is. A történet szerint Sam egy régi barátja kedvéért csatlakozik a Third Echelon nevű szervezethez, és csak mikor már nyakig benne van a szószban, csak akkor döbben rá hogy ismét a rossz oldalon áll, de most nem mint beépített ügynök. A játékban várhatóan végig azon fogunk munkálkodni hogy valahogy kilépjünk a szervezetből, tisztára mossuk a nevünket és újra a jónak tűnő oldalon harcolhassunk. Tehát a történet is némileg összetettebb lesz mint az eddigi részekben, bár már a Double Agent is némi fejlődést mutatott fel a korábbi epizódokhoz képest. Megjelenés és bármi egyéb konkrétum még nincsen, csupán egy kellemes kis concept art.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)