Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Spielberg komázza

|

Az idei E3 kiállításon találkozott a mester a Ubisoft játékával, és határozottan inspirálónak találta.

Hirdetés

A Ubisoft, azon belül is a Splinter Cell: Conviction fejlesztőcsapata méltán büszke lehet magára. Spielberg mester a kiállításon megtekintette az alkotást, és igen jónak találta.

Maxim Bernard elmondása szerint Spielber így szólt egyik barátjához, a Ubisoft standjától való távozás közben: "Ez a játék egy csomó ötletet adott, így hirtelen. Határozottan inspiráló." A Ubisoftos arcok felderültek, mi pedig eltöprenghetünk azon, hogy vajon Spielberg bátyó következő filmjében feltűnik-e Sam Fisher alteregója. Amennyiben a Splinter Cell: Conviction mozi csak fele olyan hosszú lesz, mint a játék, máris trilógiáról beszélhetünk, és Spielberg neve például elég garancia lenne arra, hogy nem valami gogyár feldolgozást kapunk. Ez persze csak vágyálom, de hát ilyen melegben mi mást tehet az ember, mint hideg sörről, és jófajta filmekről ábrándozik...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)