Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - TGC trailer

|

A Tokyo Game Show alkalmából egy új Splinter Cell: Conviction trailert kreált a Ubisoft.

Hirdetés

Sam Fisher bátyó legújabb kalandja minden eddiginél keményebb lesz. A Splinter Cell: Conviction során egy új Sam Fisher mutatkozik be. Kislánya halála óta kissé agresszívabb lett Sam, és feltett szándéka, hogy kiderítse az igazságot. A Splinter Cell: Conviction februárban már érkezik is, addig csak kihúzzuk valahogy.

Az átdolgozott játékmenet során immár nem lesz muszáj lopakodni, mehetünk Rambo üzemmódban is. Természetesen a régi módszer is működik, és a Ubisoft ígérete szerint az akciódúsabb játékmenet nem befolyásolja a Splinter Cell hangulatot. Majd meglátjuk. Addig íme egy kis trailer, amelyből kiderül, hogy lopakodni lehet, de lövöldözni sokkal látványosabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)