Hirdetés

Splinter Cell: Conviction - Titkos multiplayer, és DLC hegyek

|

A Splinter Cell: Conviction titokzatos multiplayer üzemmóddal, és DLC-k hadával várja a vásárlókat.

Hirdetés

Nem mindenkinek tetszett, hogy a Splinter Cell: Conviction egy kicsit akciódúsabb lesz ,mint elődjei. Sokaknak nem tetszett a lopakodást háttérbe szorító akció előtérbe kerülése, de ha belegondolunk egy kicsit, a sztorihoz passzol ez is.

Sam Fisher koma enyhén bepöccen kislánya halála miatt, és ilyenkor érthető, hogy kedve lenne Bruce Willis stílusban közlekedni. Hogy ez az új módi mennyiben érinti a multiplayert, még nem tudni, de az Ubisoft Montreal közölte, hogy nem a megszokott műsorszám vár ránk. Sajnos ennél többet nem is volt hajlandő elárulni, csak annyit, hogy a multiplayer mellett egy rakat DLC-n is törik már a fejüket.

A Splinter Cell sorozat multiplayer része nagyon jól el volt találva eddig, így nem biztos, hogy az újabb változás bejön majd a rajongóknak. Az eddigi multis meccsek ugyebár a kémek, és a terrorsták konfrontációján alapult, és mindkét fél igencsak különböző módszerekkel harcolt. Az akcióhőssé avanzsált Sam Fisher viszont nem csak lopakodni képes. Mivel az új multiról egyelőre nem tudni semmit, még ne temessük, de fennál a veszély, hogy egy viszonylag szokványos, pörgős multit kapunk a Splinter Cell: Conviction mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)