Hirdetés

Split/Second - CG trailer

|

Egy félig renderelt félig pedig ingame kedvcsináló érkezett a Black Rock Studios reménységéből

Hirdetés

Autós zúzdából talán nincs annyi, mint a normál autóversenyes játékokból, így könnyű nosztalgiával visszagondolni a megboldogult Carmageddon vagy Interstate korszakokra.


Azóta persze lett nekünk FlatOut, Motorstorm, Burnout Paradise, de csekély számuk miatt mindig örömmel vesszük, ha egy új törésre, ütközésre és rombolásra kihegyezett autós gáma mutatkozik be előttünk. A Split/Second is ilyen, létét pedig a Pure fejlesztőinek köszönheti. A TV-s showműsorok kedvéért megépített, majd lerombolt városokban zajló öldöklő versenyek lényege, hogy minél inkább keresztbetegyünk ellenfeleinknek. Mondjuk úgy, hogy rárobbantunk egy háztömböt, vagy egy földbecsapódó utasszállító alá kényszerítjük. Jó lesz ez, én mondom. A félig render, félig ingame új Split/Second trailer már megtekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)