Hirdetés

Split/Second - Megjelenési dátum

|

A Disney és a Black Rock Studio autós zúzdája megkapta a maga megjelenési dátumát

Hirdetés

Végy egy Burnout alapot, tegyél hozzá pár hollywoodi látványelemet, egy lerombolható várost, és máris kész a Split/Second. Egyébként valóban készen van. Két hónap, és a boltok polcairól csábít majd minket.


A Disney Interactive Studios tegnap jelentette be egy sajtóközlemény formájában, hogy a közkedvelt Pure-t is jegyző Black Rock Studio új játéka a Split/Second március 26-án indul városromboló körútjára, ami 24 fejezetből fog állni. A dátum egyelőre csak Európának szól, illetve a sajtómaszlag közli még azt is, hogy az Xbox 360-as és PS3-mas verziók egyszerre fognak megjelenni. Gondolom a PC-t csak véletlenül felejtették ki a híradásokból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)