Hirdetés

Split/Second - Milliónyi út a halálhoz

|

Nem kell aggódnunk, hogy hamar beleunnánk a Split/Second versenyeibe

Hirdetés

A Split/Second ígéretes alapötlete valahogy mindig magában rejtette az unalom veszélyét. Hiszen a versenypályán körözve, pontokat és képességeket gyűjtögetve jó móka versenytársainkra rárobbantani a hidat, de az ötödik nekifutásnál kissé repetitívnek és kiszámíthatónak hathat, ha ötödszörre omlik le ugyan úgy ugyan az a híd.

Nagyjából ezt a problémát vázolták fel Jason Green fejlesztőnek, aki egyből igyekezett megnyugtatni mindenkit. Elmondása szerint a versenyek alatt több power play áll majd a rendelkezésünkre, mint amennyit el tudunk használni. A driftelésből, ugratásból és hasonló mutatványokból szerzett pontokon előidézhető, mások egészségére káros eseményekből -a csapat matematikusa szerint- több milliónyi variáció hozható ki, ami miatt nem lesz két egyforma verseny. Sőt, még a pálya sem állandó, mert a power play-ekkel olykor új mellékutakat nyithatunk meg, vagy blokkolhatjuk ellenségeink útvonalát. Split/Second megjelenés májusban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)