Hirdetés

Frissítve: már tölthető! Split/Second - X360 exkluzív demó még a héten

|

Csak az Xbox 360 tulajok próbálhatják ki megjelenés előtt a Split/Second demóját. Mától tölthető!

Hirdetés

Frissítés:

Nemrég derült ki, hogy nem kell tovább tűkön ülni, és napokig várakozni a Split/Second demójára, mert dél óta serényen tölthetik az Xbox 360 tulajok. Egyelőre Gold exkluzív az ajánlat. Irány a Marketplace!

Eredeti hír:

Bár május 21-én PC-re és PS3-ra is megjelenik, a Black Rock Studios és a Disney ördögi terve szerint csak az Xbox 360 tulajdonosok kóstolhatnak majd bele idő előtt a Split/Second versenyeibe.

Ezt Nick Baynes rendező árulta el, ahogy azt is, hogy várhatóan még a héten megjelenő demóban a játékosok a repülőteres pályát tehetik majd földdel egyenlővé. Arról nem esett szó, hogy pontosan mikor, melyik napon kell rákattanni az Xbox Live-ra a Split/Second demóért. Egyelőre be kell érnünk egy „nagyon-nagyon hamar" ígérettel. Ha nem tudod mire számíts, javalom megtekintésre Split/Second játékmenet videóinkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)